Dames mode, Nieuws

Wat schoudertassen vertellen over je persoonlijkheid

schoudertassen

Wij van modewarenhuis-online zijn ontzettend fan van schoudertassen! Je raadt het nooit, maar wat ons betreft kan je er geen genoeg hebben. Of je nu man of vrouw bent, er zijn schoudertassen voor iedereen. Of je nu sportief bent of een meer klassieke uitstraling hebt, je kunt schoudertassen in alle stijlen vinden. Maar wist je ook dat de manier waarom je je schoudertassen draagt veel zeggen over je persoonlijkheid? Wij zetten alle stijlen op een rijtje. Ontdek snel wie je bent aan de hand van je schoudertassen!

#1: Over 1 schouder met je tas dichtbij je lichaam

Wanneer je je schoudertassen over 1 schouder draagt, waarbij je de tas dichtbij je lichaam houdt, ben jij het praktische type. Het laat zien dat je je bewegingsvrijheid belangrijker vindt dan je stijl. Je wil dingen kunnen doen en je handen vrij hebben. Je hebt meestal een kleinere handtas, omdat dit praktischer is.

#2: Schoudertassen los aan je schouder

Je draagt de tas los aan je schouder en vind het belangrijk dat mensen je tas kunnen zien. Je geeft dus wel om stijl, maar wil tegelijk ook praktisch zijn. Dit is vaak voor carrière vrouwen die dingen gedaan willen krijgen. Je bent niet verlegen en durft jezelf te laten zien.

#3: Aan de voorkant van je lichaam

Wanneer je je schoudertassen aan de voorkant van je lichaam draagt, wil je een statement maken. Je wil dat je tas gezien wordt, maar liever niet dat jij zelf ook gezien wordt. Je bent van het verlegen type die vaak omlaag kijkt en een beetje terughoudend is. Ook dragen veel beroemdheden hun schoudertassen op deze manier om paparazzi te ontwijken.

Wie ben jij?

Er zijn dus drie manieren om je schoudertas te dragen. Misschien hangt de manier van dragen af van je bui of van welke outfit je draagt. Maar toch heb je vaak een voorkeurshouding en dat zegt dus een hoop over wie jij bent. We zijn benieuwd, herken je jezelf in de beschrijvingen of slaan we de plank volledig mis? We hebben een klein testje gedaan onder onze vrienden, waarbij we ze allemaal hebben geobserveerd en in 1 van de 3 categorieën hebben geplaatst. Met onze kennis van onze vrienden kwamen we er al snel achter dat de beschrijvingen vaak kloppen! Best wel apart om achter te komen. Toen we onze vrienden vertelden dat ze een bepaald type waren aan de hand van de manier waarom ze hun schoudertas dragen, lachten ze ons allereerst uit. Maar toen we met een uitleg kwamen, waren ze stuk voor stuk verrast!

About Modewarenhuis-online