Nieuws

Jouw ultieme relax moment

Wat we allemaal wel zo nu en dan nodig hebben is een ultieme chill avond. Zeker wanneer je er een drukke werkdag op hebt zitten of je de hele dag aan de studie moest, is je avond jouw momentje. Het is daarom ook belangrijk dat je nuttig gebruik maakt van je eigen avondje rust. Een goede reden om dus ’s avonds iets meer aan jezelf te denken, lekker op de bank te chillen of in bad te gaan en te rusten zonder verplichtingen aan je hoofd. Voor iedereen ziet zo’n chille avond er anders uit. Om deze avond zo perfect mogelijk voor jou te maken, hebben we wat scenario’s op een rijtje gezet die je wellicht vanavond kan kopieren…

De voorbereiding en de outfit

Het eerste wat je doet als je thuiskomt is natuurlijk de strakke spijkerbroek uit en een joggingbroek aan. Sommige kiezen zelfs gelijk voor een pyjama of een lekker knusse onesie. Wat simpelweg niet kan ontbreken bij een chill avond is een chill outfit. Als je jezelf neerstort op je bed of op de bank, zorg ervoor dat je na het instorten ook niet meer hoeft op te staan. Pak je dekentjes en alles wat je nodig hebt op de relaxen. Denk een je sloffen. Tip: wat populair is op het moment zijn Spaanse sloffen. Spaanse sloffen zijn zachte, comfortabele sloffen die je zeker zullen helpen bij je relax avond. De Spaanse sloffen hebben tijdloze modellen en de fijnste en zachtste stof voor aan je voet.

Food

Wat misschien nog wel het meest belangrijke is: comfort food. Als iets een mens kan opvrolijken is het wel voedsel. Dit kan dan natuurlijk ook niet ontbreken. Veel kiezen voor een lekkere pot Ben&Jerry’s, een simpele zak chips of popcorn. Ook chocola en koekjes zijn populair. Als je even lekker wilt uitpakken kan je ook kiezen voor een lekkere nacho schotel of een tapas plankje voor een goede bodem. Je mag jezelf ook wel eens verwennen en als je hier dan eenmaal aan begint, doe het dan ook goed.

Beauty

Als je toch al op de bank ligt en lekker Netflix kijkt, kan je misschien gelijk jezelf even verzorgen. Doe een lekker maskertje op, plak een neusstrip op je neus of scrub je huid even. Je eigen beauty momentje kost meestal toch nog even tijd en dit vergeet je dus ook snel als je elke dag druk in de weer bent met werk. Combineren is dus altijd een goede optie om overal aan toe te komen!

About Modewarenhuis-online