Vrije tijd

De natuur in met de Nikon D850

Nikon D850

Wanneer je gek bent op de natuur en dat wilt combineren met fotografie, dan moet je er natuurlijk voor zorgen dat je een goede camera mee neemt. Want met een “klik-en-klaar” apparaatje schiet dat niet op. Nee, dan de Nikon D850. Oké, het is misschien geen camera voor de beginnende fotograaf, maar een Nikon D850 staat wel garant voor mooie foto’s en gebruiksgemak. De Nikon D850 is geschikt voor zowel binnen- als buitenfotografie. Je kunt er echt alle kanten mee uit. Zelfs ’s nachts en bij weinig licht kun je met de Nikon D850 prima uit de voeten.

De Nikon D850 is een bijzondere camera

Maar dan echt. Want welke camera heeft het dat je de lengte- en breedtegraden kunt invoegen in een foto? De Nikon D850 dus. Zo kun je een goede roadtrip maken en daarbij niet continu bij te houden waar je precies bent. Dat regelt je camera voor je. Hoe luxe is dat? Deze camera is, zoals gezegd voor heel veel verschillende toepassingen geschikt. Een hobbyfotograaf zal misschien niet eens alle opties benutten. Maar het loont echt de moeite om ruim de tijd te nemen om met deze camera te leren werken. Lees voor de grap de handleiding eens door. Je zult versteld staan van de mogelijkheden.

Het Noorderlicht fotograferen met de Nikon D850

Het Noorderlicht is toch wel een van de meest bijzondere natuurfenomenen die we kennen. Je moet er een flink stuk voor reizen, maar dan heb je ook wel echt iets bijzonders gezien. Natuurlijk neem je dan je Nikon D850 mee. Deze camera maakt schitterende time-lapses. Zo kun je thuis echt nog eens heerlijk terugkijken en genieten. Want het Noorderlicht, dat zie je waarschijnlijk maar één keer in je leven.
Nikon D850

Foto’s maken langs het voetbalveld met de Nikon D850

Iets minder ver weg, maar toch ook vaak spectaculair zijn de foto’s die je langs het voetbalveld kunt maken. Hardlopende mannen en vrouwen die geweldige dingen doen met een voetbal. Dát wil je natuurlijk goed kunnen vastleggen. Dat lukt niet met elke camera kan ik je vertellen. Je hebt daar een camera voor nodig met een ontzettend korte sluitertijd. Zoals bijvoorbeeld, je raadt het al, de Nikon D850. Deze camera zorgt ervoor dat je je onderwerp goed in beeld kunt brengen. Zo scherp dat je het zweet ziet rondvliegen. Op die manier maak je de allermooiste foto’s van het team waar jij fan van bent.

About Modewarenhuis-online