Heren mode

Een smoking kopen voor de bruiloft van je beste vriend

smoking kopen

Een smoking kopen doe je alleen voor de mooiste, beste, meest bijzondere aangelegenheden. Het huwelijk van je beste vriend is daar toch wel één van. Misschien wel het beste evenement van je leven, naast je eigen bruiloft. Wat komt er kijken bij een smoking kopen: waar moet je op letten, en waarom is het voor deze gelegenheid zo speciaal? Lees er alles over in deze blog.

Een smoking kopen voor een bijzondere dag

Je weet het nog zo goed: jij en je beste vriend speelden iedere dag buiten na (of tijdens…) school. Alle juffen en meesters waren natuurlijk enorm vervelend. Daar hadden jullie geen zin meer in. Jullie renden weg, speelden in het gras tot er gaten in jullie broeken zaten. Versierden later meisjes in de club tot jullie er stukkende lippen van kregen. En nu is het bijna de dag dat één van die meisjes de lippen van je beste vriend voor altijd stuk mag blijven zoenen. Een smoking kopen voor de bruiloft van je beste vriend is dus niet zomaar een activiteit. Het is een activiteit wat je nooit meer zal vergeten.

Een smoking kopen als voorbereiding op jouw grote dag

Hij heeft jou meteen als zijn getuige gevraagd. Hoewel je niet had gedacht dat het anders zou zijn, schoot je er toch een beetje van vol. Als een of ander wijf. Wat een mietje ben je toch ook eigenlijk. Je dacht er meteen aan: een smoking kopen hoort hierbij. Je wil er naast je beste maat natuurlijk fantastisch uit zien. Zo kan niet alleen hij, maar ook jij zelf goed voor de dag komen. Hij heeft immers al de vrouw van zijn dromen aan de haak geslagen – jij nog niet. Nóg niet. Een smoking kopen kan erbij helpen om ook jouw beste vriend een (andere) smoking kopen te doen slagen. Voor jouw bruiloft. Hoe dan ook, nu is het nog even tijd voor hem.

Zijn grote dag

De bruiloft van je maat, degene met wie je gister nog in de zandbak leek te spelen, is bijna aangebroken. Een smoking kopen is helemaal gelukt. En het is een ware verrassing, want je hebt gezegd dat je er geen hulp bij wilde. Zo vertrouwend als je beste vriend is, liet hij je jouw gang gaan. Daar heeft hij geen spijt van gehad. Jullie straalden allebei, moesten beiden huilen, bleken daardoor beiden mietjes, feestten de hele avond door… en jij? Jij hebt je droomvrouw gevonden. Wie had ooit gedacht dat de beste vriendin van de (inmiddels) vrouw van je beste vriend zo’n leuk mens was?

About Modewarenhuis-online