Heren mode

Herenkleding kopen zonder winkels

Herenkleding kopen zonder winkels

Laat mij even duidelijk zijn. Met deze titel wil ik je niet stimuleren om winkels te gaan overvallen zodat je deze winter genoeg te dragen hebt. Maar vandaag wil ik het wel graag hebben over het kopen van herenkleding en in het specifiek mannen jassen terwijl je de producten niet van tevoren kan passen. Ik begrijp best dat je herenkleding online kan bestellen en gratis weer retour kan sturen zonder dat het iets kost, maar hier worden wij natuurlijk ook niet vrolijker van. De afgelopen maand heb ik drie dingen bestel op Zalando en elke keer heb ik mijn spullen terug gestuurd. Hierom ben ik, deels ook voor jullie, het internet op gegaan om mijzelf en jullie te helpen met het online kopen van kleding.

 

Meten is weten, al helemaal mijn mannen jassen

De drie items die ik de afgelopen maand heb besteld waren allemaal mannen jassen. Mannen jassen zijn denk ik het moeilijkste om online te bestellen. Hier kunnen zoveel dingen aan mis gaan. De stof is te dik, de jas heeft geen capuchon, de rits gaat niet goed omhoog, te veel zakken, te weinig zakken, je begrijpt mijn punt. Om dit een beetje makkelijker te laten verlopen heb ik hier een aantal tips voor je. Bedenk je allereerst of je het snel warm of koud hebt. Ik ben zelf namelijk echt een koukleum en moet een warme winterjas hebben. Andere hebben genoeg aan een dunne herfst-jas. Zeker voor degene die de jas voornamelijk in de auto willen dragen is een dunne kleine jas vaak beter. Ook raad ik het iedereen aan om gewoon jezelf eens op te meten. Hopelijk is dit niet al te confronterend. Maar als jij weet hoe breed je om je schouders bent en wat de omvang van je buik is kan je veel makkelijker zoeken naar jassen. Ook kan je beter inschatten of de jas te strak is. Ten derde raad ik het aan om terwijl je jezelf opmeet ook een meting te doen met dikke winterkleding aan. Vaak draag je dit in de winter onder je jas. Het is daarom goed om te weten of met deze herenkleding aan, de jas nog steeds lekker zit.

 

Het vinden van de juiste stof

Dan is nog de vraag van de juiste stof. Dierlijke stoffen zoals wol en dons houden vaak het beste warm. Zeker dons jassen zijn echt bedoeld voor mensen die het snel koud hebben. Leer is een hele mooi, niet heel warme stof, die waarschijnlijk jarenlang mee gaat. Tot slot wil ik je er op wijzen dat, wat een bedrijf ook zegt, een jas bijna nooit waterdicht is. Hiervoor moet je echt een regen jas kopen. Veel mannen jassen zijn niet waterdicht. Bedrijven doen er alles aan om het zo goed mogelijk waterdicht te houden maar je jas kan altijd lekken. Herenkleding online kopen is hopelijk door deze tips wat makkelijker geworden, we moeten waarschijnlijk toch nog even wachten tot dat we weer uitgebreid kunnen winkelen.

 

About Modewarenhuis-online