Sieraden

Welke kleur Rosefield armband kies jij?

Rosefield armband

Rosefield armbanden zijn verkrijgbaar in de kleur goud, zilver of roségoud. Het maakt niet uit welke kleur je kiest om je outfit helemaal compleet je maken. Toch kan een kleur een effect hebben op jouw uitstraling. Rosefield heeft zeven verschillende armbanden die elk een eigen en unieke uitstraling hebben. Elke armband is verkrijgbaar in de kleuren goud, zilver en roségoud. Zo vind je altijd een chique, trendy en tijdloze armband die bij jou en bij je outfit past.

Welke kleur Rosefield armband kies je?

Verkrijgbaar in drie kleuren. Maar welke kleur kies je dan? De keuze voor een kleur is afhankelijk van je natuurlijke huidskleur. Bij een donkere huid zal een gouden Rosefield armband mooier staan en een zilveren armband zal mooier staan als je een wat lichtere huidskleur hebt. Gebruik kleuren van je sieraden bij voorkeur niet door elkaar, draag je een gouden ketting, draag dan ook een gouden armband. Draag je zilveren oorbellen, kies dan ook voor een zilveren armband.
De keuze voor goud, zilver of roségoud is ook afhankelijk van de kleding die je draagt. Je zult eerder kiezen voor gouden sieraden bij wat meer extravagante kleding en een zilveren armband past goed bij eenvoudig, maar stijlvol. Wil je diamantjes in je armband? In een zilveren armband komt de schittering van diamantjes meer tot zijn recht.
Ook de kleur van je kleding is van invloed op de keuze voor de kleur armband die je draagt. Draag je koele kleuren, zoals blauw, dan zal een zilveren armband je beter staan. Draag je warmere kleuren, zoals rood, dus kun je beter een gouden armband kiezen.

Hoe ontdek je welke kleur Rosefield armband bij jou past?

Je kunt een voorkeur voor een bepaalde kleur hebben, maar soms kan het zijn dat die kleur niet helemaal bij jou past. Je kunt op een eenvoudige manier testen welke kleur sieraden jouw uiterlijk net die extra boost kunnen geven. Er zijn 3 manieren om het te testen:

  • Kijk eens naar de kleur aderen in je pols of aan de binnenkant van je elleboog. Zijn deze groen, dan passen warme kleuren waarschijnlijk beter bij jou en daarbij ook een gouden armband. Zijn je aderen meer blauw, dan staan de koelere kleuren wat beter bij jou en daarbij past beter de zilveren armband.
  • De tweede manier om te testen welke kleur het beste bij je past is te kijken naar de kleur van je haar en van je ogen. Heb je bruin of rood haar en bruine ogen, dan heeft je huid een warme ondertoon en is het vaak zo dat een gouden armband je beter past. Heb je blond of grijs haar en blauwe of groene ogen, dan heeft je huid een koele ondertoon en past een zilveren armband je waarschijnlijk beter.
  • Krijg je van een dagje strand een lekker bruin kleurtje? Dan passen de warmere kleuren je beter en daarbij een gouden armband. Of word je vuurrood? Dan heb je een koele ondertoon in je huid en zal een zilveren armband je beter passen.

Er zit vast wel een manier tussen waarmee jij kunt ontdekken welke kleur bij je past. Heeft het jou geholpen?

About Modewarenhuis-online