Heren mode

Harris sneakers: vakmanschap op zijn best

harris sneakers

Ben je op zoek naar een mooi paar schoenen wat zit als een sneaker, stoer kan zijn maar ook onder je pak past? Dan sla je met Harris sneakers in één keer raak!

Harris sneakers al 100 jaar

Het prachtige en luxueuze merk Harris sneakers is al meer dan 100 jaar een begrip in de schoenenmode. In 1913 is het merk opgericht als een bedrijf in legerschoenen bedoeld voor militairen. Door de opmerkzame duurzaamheid en sterkte van de schoenen, wat voor legerschoenen uiteraard een belangrijke vereiste is, begon het merk steeds meer op te vallen en bekend te worden. Langzaam groeide het uit tot een groots bedrijf wat ook ‘gewone’ schoenen produceert. Maar er is natuurlijk niks gewoons aan Harris sneakers. De duurzaamheid en sterkte blijven voor het bedrijf centraal staan, maar worden nu ook nog eens gecombineerd met een unieke stijl en originaliteit. Harris sneakers staan voor Italiaans vakmanschap, traditie en luxe. Alle schoenen zijn handgemaakt met enkel de allerbeste materialen en het meest exclusieve leer.

Meer dan alleen Harris sneakers

Met een aantal volledig eigen winkels en eindeloze andere verkooppunten over de hele wereld is Harris sneakers een van de grootste spelers op de schoenenmarkt. Maar het bedrijf maakt meer dan alleen schoenen: zo nu en dan wordt er een uitstapje gemaakt naar andere lederen producten zoals jassen en tassen. Creatieve eigenaar Buno Famiglietti blijft benadrukken dat voor Harris de kwaliteit altijd voorop blijft staan. Het handgemaakte proces van Harris sneakers wordt nauwlettend in de gaten gehouden zodat men altijd gegarandeerd kan worden van alleen de allerbeste materialen. Harris houdt voet bij stuk in een veranderende maatschappij waarin techniek steeds normaler wordt. Zij onderscheiden zich van vele andere schoen- en andere producten door ambacht voorop te blijven stellen.

Over ieder detail wordt nagedacht. De Harris sneakers moeten uiteraard zo comfortabel mogelijk zijn, de jassen lekker warm en toch ademend, de tassen van de beste kwaliteit zodat je je spullen met een gerust hart kwijt kunt. Het leer gaat na de loop der jaren steeds meer karakter tonen, maar gaat toch jarenlang mee. Zo wordt het echt jouw tas, jouw schoenen, een gevoel wat je bij veel massa geproduceerde producten niet zo snel hebt. Dat is de magie van de Italiaanse vakmannen! Het merk heeft nog een specialiteit: prachtige accessoires zoals riemen. Dezelfde prachtige kwaliteit en hetzelfde prachtige leer, zodat je kunt mixen en matchen met je mooiste Harris sneakers!

About Modewarenhuis-online