Heren mode, Lifestyle

Shinen in Billionaire Boys Club

Billionaire Boys Club

Staat er een fissa voor de deur? Dan wil je natuurlijk goed gekleed gaan in een vette outfit. Je wil er natuurlijk niet uitzien zoals al die anderen, dus ben je op zoek naar iets origineels. Zoek niet verder want de kleding van Billionaire Boys Club is wat je zoekt!

Een korte introductie

Voor wie niet erg bekend is met mode zal deze naam nieuw zijn. Maar de naam Pharell ken je waarschijnlijk wel! Pharell Williams is de trotse oprichter van dit kledingmerk. Bekend van zijn muziek, heeft hij ongeveer de wereld veroverd. En niemand minder dan Jay-Z is gespot met kleding van Billionaire Boys Club. Oorspronkelijk alleen voor jongens, maar recent heeft Pharell naast de Billionaire Boys Club ook een kledinglijn voor meiden, Billionaire Girls Club genaamd uitgebracht. De kledinglijn van Billionaire Boys Club bestaat voornamelijk uit t-shirts, sweaters, polos, denim, caps en accessoires. Het merk brengt maar een gelimiteerde oplage uit, waardoor je niet veel mensen er in zult zien lopen, daarnaast staat het merk garant voor een goede kwaliteit. Zo weet je zeker dat je waar voor je geld krijgt. Daarnaast is de kleding van Billionaire Boys club ook een garantie voor een stylish look. Zo kun je met een gerust hard gaan stappen.

Alpha omega cap

Mijn favoriete item van Billionaire Boys Club is wel de alpha omega cap. Deze pet heeft drie kleuren: rood, blauw, groen en geel. Daardoor doet het wat jamaicaans aan qua uiterlijk. Het leuke aan deze cap is dat een gedeelte van wol is. Daardoor krijgt het toch een exclusiever uiterlijk. De cap is verstelbaar, dus grote hoofden hoeven zich ook geen zorgen te maken. Ik draag deze cap elke dag en ik sta er ondertussen ook wel bekend om. Ze noemen me wel eens de BBC-boy, Billionaire Boys Club boy dus. Er is ook een joggingbroek in dezelfde kleuren. Zo kan je deze combineren met een effen t-shirt en de alpha omega cap.

Billionaire Boys Club in Amerika

Natuurlijk hebben wij in Nederland niet alle kleding van Billionaire Boys Club in de winkel liggen. Ook online zijn er maar een beperkt aantal kledingstukken te vinden. Ik heb ze allemaal al en ik wilde op een gegeven moment mijn garderobe uitbreiden. Helaas moet je daar echt voor naar Amerika of Japan. De twee landen waar de winkels van Billionaire Boys Club gevestigd zijn. Gelukkig ging mijn nicht een week naar Amerika en heb ik haar een lijstje mee gegeven van items die ik graag wilde hebben. Zo heeft ze een dope lentejas voor me meegenomen. De jas bestaat uit verschillende soorten stoffen en prints, waardoor het een soort van patchwork jas is. Hij zit heerlijk en staat supervet bij mijn andere kleding. Ik voel me als een koning als ik over de straat loop. Ik ga volgend jaar zelf naar Amerika dus ik kan niet wachten om naar de flagship store van Billionaire Boys Club te gaan.

Kijk zelf even op de website of de Nederlandse webshops om te zien of je het wat vindt!

About Modewarenhuis-online