Kinderen

Petit Bateau: de zachtste kinderkleding

petit bateau

Voor je kindje wil je natuurlijk het allerbeste. Je pasgeboren eerste baby, je 4 jarige zoontje of je dochter van 10 die ineens bijna lijkt te gaan puberen – je wil ze beschermen met je leven, maar kan toch ook niet wachten tot je ziet hoe ver ze het gaan schoppen als ze alleen op hun benen gaan staan en de wereld in gaan op zichzelf. Jij ziet als enige hoe je kind zich van jong tot oud ontwikkeld. Een belangrijk onderdeel daarvan, met name in de jonge jaren en als ze hun eigen stijl gaan ontwikkelen tijdens het ouder worden in de pubertijd, ligt in het uiterlijk. Je wil je pasgeboren baby hijsen in de zachtste rompertjes, en voor je spelende kinderen dat ze zich zo comfortabel mogelijk voelen tijdens het spelen. Petit Bateau heeft de mooiste baby- en kinderkleding van 0-16 jaar!

Over Petit Bateau

Petit Bateau is een Frans merk wat al bestaat sinds 1893. In de loop der jaren is het uitgegroeid tot een internationaal bedrijf; door heel Europa vind je in de leukste kleine panden in grote steden wel een winkel vol met mooie kleertjes. Petit Bateau staat bekend om haar prachtige kleren in de allerbeste kwaliteit. Nog meer dan veel andere merken schenken ze bij Petit Bateau de meeste aandacht aan de stoffen die gebruikt worden, en zorgen ze ervoor dat deze mooi blijven zelfs na vele wasbeurten. Met al het rennen, spelen, klimmen en kruipen gaat er nog wel eens wat stuk of word er wat vies waardoor het vaak gewassen moet worden. Maar met Petit Bateau blijft alles jarenlang zacht en mooi! Katoen, wol, zijde en linnen – alleen de beste materialen voor jouw kinderen. En een pasvorm die werkt ook als het kind groeit.

Petit Bateau babykleding

Je baby is vanaf de eerste seconde dat je hem of haar leert kennen het belangrijkste in je leven. Petit Bateau begrijpt dit helemaal! Juist omdat ze nog zo kwetsbaar zijn wil je je beschermen met alles wat je hebt. Het is dus ontzettend belangrijk dat de kleertjes die je je baby aandoet zo zacht mogelijk zijn, zodat ze dat mooie zachte babyhuidje onmogelijk kunnen bezeren! Petit Bateau houdt hier rekening mee met de zachtste materialen en kleertjes die je aan kunt trekken bij je baby zonder dat je ze misschien pijn kan doen. De ontwerpen van Petit Bateau zijn mooi maar ook fris, om te laten zien dat dit nieuwe leventje klaar is om de wereld te leren kennen!

About Modewarenhuis-online